Apartmani Ponta 4* Rafailovići

  • 1000 od centra | 150 od plaže

APARTMANI PONTA 4*

LETO 2024 - FIRST MINUTE

 

Apartmani PONTA 4*– nalaze se na samoj plaži u Rafailovićima, a u okviru kompleksa se nalazi otvoreni bazen i hidromasažna kada. Raspolaže sa četvorokrevetnim studijima, kao i petokrevetnim i šestokrevetnim apartmanima. Sve smeštajne jedinice imaju pogled ka moru, i poseduju: klimu, fen, TV ( sa kablovskim programom), peglu.
Sadržaj 1/4  studija: bračni krevet i trosed na razvlačenje, kupatilo, terasa.
Sadržaj 1/5 apartmana (35 – 40 m²): dnevna soba sa trosedom i foteljom na razvlačenje,  spavaća soba sa francuskim ležajem, kuhinja, kupatilo, terasa.
Sadržaj 1/6 apartmana (60 m²): dnevna soba sa trosedom, dve spavaće sobe sa francuskim ležajem, kuhinja, kupatilo, terasa.
Objekat poseduje restoran u okviru koga postoji mogućnost doplate za polupansion na licu mesta.

Rafailovići su malo ribarsko mesto koje se nalazi između Budve i Svetog Stefana, kristalno čistog mora sa 226 sunčanih dana u godini. Uz samu obalu proteže se šetalište dužine 3 km koje povezuje ovo mesto sa Budvom. Pored prelepe plaže i zelenila, Rafailovići imaju marinu za glisere i čamce, brojne kafiće, restorane, radnje, park i slične sadržaje. Blizina Svetog Stefana, Budve i Tivta ( 17 km), ovo mesto čine privlačnim, kako za miran odmor, tako i za zabavu i aktivan odmor.

Popularni aranžmani

Pročitajte više o destinaciji

Kliknite za besplatan poziv

Imate pitanje?

Kliknite na dugme i pozvaćemo Vas. Naš savetnik je spreman da odgovori na sva Vaša pitanja o aranžmanima ili destinacijama koje Vas zanimaju. Molimo Vas, kliknite na dugme ispod i pozvaćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Ova usluga je potpuno BESPLATNA!

Pozovi me!