O nama

Dragi prijatelji, pustolovi i ljubitelji putovanja,

Dobro došli u Love 2 Travel d.o.o.  – neobičnu turističku agenciju dobre volje, lepog vaspitanja, usađenih poslovnih manira i prijateljkog odnosa prema svim ljudima u potrazi za odmorom, lepim putovanjem i novom avanturom. Naša priča nastala je onog trenutka kada su dvoje mladih ljudi kročili na mesto koje su odmah prepoznali kao svoju buduću viziju i mesto gde se može posaditi i uznegovati seme ljubavi prema putovanju koje su u sebi nosil. I danas posle toliko godina, na istom tom mestu, na Krfu, raste to seme koje je iz njih poteklo i iz koga je sve dalje poniklo.

Naš Love 2 Travel tim okuplja oko sebe sve istomišljenike i ljude dobrih navika, trudeći se da svima pruži svoju ideju zasnovanu na dubokoj filozofiji porodičnih vrednosti, edukaciji omladine i aktivnostima koje za cilj imaju posvećivanje veće pažnje najmlađima, njihovom zdravlju i odrastanju.

Jedinstveni edukativni program „Okupimo porodicu“  najbolji je reprezent i pokazatelj onoga što činimo za najosetljiviji i najvažniji segment društva – za pododicu, trudeći se da idejom zbližavanja i zajedničkih aktivnosti okrenemo jedne ka drugima i druženju, da pružimo pregršt kurseva, kreativnih radionica i dečijih školica plivanja, ronjenja i podvodnih aktivnosti a sve opet sa istim ciljem – da danas nešto naučimo i budemo sutra bolji ljudi.

Pored našeg baznog programa sa središtem u bajkovitom mirnom mestu Brabarti na Krfu, naša agencija u svim drugim segmentima izlazi na turističko tržište i učestvuje u kreiranju široke turističke ponude opet na poseban način nudeći kreativna i drugačija putovanja. Kombinovani obilasci prelepih gradova i mogućnost prilagođavanja naših individulanih aranžmana i programa Vašim zahtevima nešto su na šta smo navikli sve naše klijente.

Možemo izneti ceo svet pred Vas i povesti Vas na najlepše svetske destinacije, mondenska letovališta, poznate ski-centre, daleka skrivena ostrva, nezaboravna krstarenja i obezbediti Vam avio karte za bilo koju tačku gde se namerite putovati.

Putovati sa Love 2 Travel-om značilo bi priuštiti sebi i svojoj porodici sigurnost, pouzdanost i najpovoljniji odnos cene i kvaliteta usluga, sarađivati sa Love 2 Travel-om značilo bi osloniti se na stručne i obrazovane kadrove i razgranatu mrežu partnera i poslovanja, postati deo Love 2 Travel porodice značilo bi postati deo novog turizma i pojam uživanja i odmora izdignuti na viši lepši nivo.

Hvala što putujete sa nama!

Love 2 Travel pozitiva tim :) 

Kliknite za besplatan poziv

Imate pitanje?

Kliknite na dugme i pozvaćemo Vas. Naš savetnik je spreman da odgovori na sva Vaša pitanja o aranžmanima ili destinacijama koje Vas zanimaju. Molimo Vas, kliknite na dugme ispod i pozvaćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Ova usluga je potpuno BESPLATNA!

Pozovi me!