Diznilend & Pariz & Nica

 • 100 od centra |

Pariz je grad bajki i grad bajka. Na ovom mestu je stvoren “život u ružičastom”! Pariz je, takođe, rezidencija franačkih kraljeva počev od V veka, to jest vladavine Klovisa. Odakle da krenete sa razmenom šarma, duha, emocija i tajni sa ovim gradom iz snova? Da li od muzeja ili romantične šetnje duž obale Sene? Jednostavnog odgovora nema, razum tu ne pomaže. Prepustite se intuiciji, otvorite srce i neka vas noge nose. Jer, u Parizu svako mesto je ono pravo! Dok hodate njegovim bulevarima, zapravo šetate ogromnim muzejom pod otvorenim nebom. Utisak je toliko jak da pritisak istorije i zavodljivost umetnosti, bukvalno osećate na ramenima i u nogama, dok opijeni obilazite sve atrakcije ovog grada. Ulice pamte Kazanovine korake, slave Volterov duh, bistroi čuvaju sećanja na Sartra, Pikasa i Kamija, gradom i danas hodaju likovi nalik na Zoline i Igoove, ali nema više šarmantnih lopova poput Arsena Luprena.

Diznilend je udaljen od Pariza 32 km i prostire se na 200 hektara, što bi, otprilike, bila petina Pariza. Park ostvaruje snove Volta Diznija, evocira uspomene na vreme Divljeg Zapada, ali i romantične likove poput Uspavane lepotice, Pepeljuge i Petra Pana. Možete probati sladoled iz sredine XX veka, obrijati se kod starinskog berberina. Možete se vratiti u prošlost, ali i odlutati u budućnost. Susrešćete i pirate sa Kariba, voziti se svemirskim brodom, gledati 3D film ili se upustiti u neku od avantura Žila Verna. Možete se slikati sa Diznijevim junacima, a tako načinjena fotografija biće pravi suvenir! 

Nica je grad smešten sa jugoistoku Francuske, na Azurnoj obali, koja je deo Sredozemnog mora. Nalazi se u regionu  Provansa – Alpi – Azurna obala, u departnamu Primorski Alpi. Prostire se na površini od 71, 92 kvadratna kilometra, a u njoj oko 350 000 stanovnika. Nica je jedan od turističkih centara Francuske i jedno od najtoplijih mesta Azurne obale. Na području Nice preovladava mediteranska klima, sa veoma toplim i dugim letima. Zime su veoma blage. Klima pogoduje bavljenju vinogradarstvom…

 ... Putujte gde vas srce vodi ...

Individualna putovanja avionom u terminima po Vašoj želji tokom cele godine !!!

 

 

Program putovanja

[+] Prikaži sve

1. dan – /Beograd - Pariz - Diznilend/

Dolazak na aerodorom u Beogradu 3h pre leta. Direktan let do Pariza. Privatni transfer do hotela u Dizni zoni. Slobodno vreme. Noćenje.

2. dan – /Diznilend/

Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

3. dan - / Diznilend - Pariz/

Doručak. Napuštanje hotela u prepodnevnim časovima. Slobodno vreme. Privatni transfer do hotela u Parizu. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

4. dan - /Pariz/

Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja.Mogućnost fakultativnog obilaska Pariza na srpskom jeziku. Noćenje.

5. dan– /Pariz - Nica/

Doručak. Napuštanje hotela u prepodnevnim časovima. Privatni transfer do aerodroma Orly. Direktan let do Nice. Transfer do hotela. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

6. dan – /Nica/

Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

7. dan – / Nica - Beograd/

Doručak. Napuštanje hotela u prepodnevnim časovima. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Direktan let do Beograda. KRAJ PROGRAMA * Vremena letova se razlikuju po datumima te za tačna vremena poletanja i sletanja kontaktirajte naš tim

Razne informacije

[+] Prikaži sve

U cenu paketa je uključeno:

 • Avionski prevoz na relaciji Beograd - Pariz direktnim letom sa uključenim svim aerdromskim taksama ;
 • Avionski prevoz na relaciji Pariz - Nica direktnim letom sa uključenim svim aerdromskim taksama;
 • Avionski prevoz na relaciji Nica - Beograd direktnim letom sa uključenim svim aerodromskim taksama;
 • Smeštaj na bazi 6 noćenja sa doručkom ( Diznilend 2 noćenja, + Pariz 2 noćenja + Nicia 2 noćenja);
 • Svi transferi prema programu, u Parizu uz asistenciju na srpskom jeziku;
 • Troškove organizacije putovanja;
 • Ručni prtljag do 10 kg dimenzija ne većih od: 40 x 30x20cm ;

U cenu paketa nije uključeno:

 • Putno osiguranje koje se može ugovoriti u našoj agenciji;
 • Individualne troškove putnika obilaske i ulaznice;
 • Lokalne turistačke takse, plaćaju se na recepciji hotela;
 • Veliki prtljag do 20 kg;

Način i uslovi plaćanja:

 • U dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po srednjem kursu NBS, isključivo uplatom na račun agencije;
 • 50% od celokupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pred putovanje;

Popularni aranžmani

Pročitajte više o destinaciji

Kliknite za besplatan poziv

Imate pitanje?

Kliknite na dugme i pozvaćemo Vas. Naš savetnik je spreman da odgovori na sva Vaša pitanja o aranžmanima ili destinacijama koje Vas zanimaju. Molimo Vas, kliknite na dugme ispod i pozvaćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Ova usluga je potpuno BESPLATNA!

Pozovi me!