Barselona Avionom

  • 100 od centra | 200 od plaže

Barsleona Avionom tokom cele godine!

Pozovite ljubazni tim LOVE 2 TRAVEL i dobićete najbolju cenu!

 već od 450 € - avionske takse uključene u cenu! 

 

Katalonski grad sa obala Sredozemnog mora, najkosmopolitskiji je grad Španije i jedna od najzauzetijih luka Mediterana. Ona je zaista procvetala u poslednjih nekoliko desetina godina i postala nezaobilazna destinacija na kojoj se sreću ljubitelji pomalo čudnih, jedinstvenih građevina sa neponovljivim pečatom katalonskog mentaliteta i avanturisti željni modernih tehnoloških dostignuća.

Barselona je jedan od onih gradova “za svačiji ukus” u najpozitivnijem smislu, pa ćete retko sresti nekog ko se iz nje vratio nezadovoljan. Ujedno je i turistički najposećeniji grad u zemlji.

Ulični svirači i akrobate, jedno od najboljih mesta  za tapas u Španiji, fenomenalne šarene pijace, divan Zoo vrt i još zanimljiviji Akvarijjum, čudesni muzeji, srednjovekovno gradsko jezgro i interesantne, artistički inventivne zgrade iz perioda ne tako davnog umetničkog pravca modernizma, koje se božanstveno uklapaju u čitavu sliku grada… 

Program putovanja

[+] Prikaži sve

1.dan

Direktan let do Barselone kompanijom Vueling . Poletanje u 21.50h. Sletanje na aerodom u Barseloni u 00.30h. Transfer do hotela. Noćenje.

2.dan - 4.dan

Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.

5.dan

Doručak. Napuštanje hotela u prepodnevnim časovima. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma . Direktan let do Beograda kompanijom Vueling . Poletanje u 18.35h. Sletanje na aerodrom u 21.05h.

Naši predlozi smeštaja:

Hotel Rialto

Usluga: Noćenje sa doručkom

Pogledajte detaljnije

Popularni aranžmani

Pročitajte više o destinaciji

Kliknite za besplatan poziv

Imate pitanje?

Kliknite na dugme i pozvaćemo Vas. Naš savetnik je spreman da odgovori na sva Vaša pitanja o aranžmanima ili destinacijama koje Vas zanimaju. Molimo Vas, kliknite na dugme ispod i pozvaćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Ova usluga je potpuno BESPLATNA!

Pozovi me!