POPUNJAVANJE APLIKACIONE FORME ZA VIZU

Ukoliko Vam treba viza onda ste na pravom mestu! Naš stručni tim  je među vodećim regionalnim centrima koji svojim klijentima pruža uslugu iz oblasti viza i imigracionog savetovanja koji pruža usluge bilo da ste samostalni putnik ili grupa, turistčki vodič ili međunarodna kompanija, zvaničnicima i profesionalnim organizacijama iz centralne i istočne Evrope (CIE) koji žele da putuju, rade, školuju se ili žive u UK, SAD, Kanadi, Australiji, Novom Zelandu, Rusiji, Kini ili bilo kojoj drugoj zemlji na svetu. 

Kako bi vas neko od naših eksperata za vize kontaktirao, neophodno je da popunite kratku formu sa desne strane sajta  i da za početak izaberete region u kome se nalazite kako bismo vas preusmerili na odgovarajućeg agenta, pasoš zemlje koji posedujete, destinaciju na koju putujete i tip vize i u najkraćem mogućem roku ćete dobiti poziv od strane profesionalnog agenta za vize.

Usluge koje možemo da Vam obezbedimo uključuju online imigraciono savetovanje i pripremu viza aplikacija za UK, SAD, Kanadu, Australiju, Novi Zeland, Rusiju i bilo koju drugu državu na svetu.

USLUGE KOJE NAŠ TIM NUDI:

1. ONLINE IMIGRACIONO SAVETOVANJE

2. POPUNJAVANJE APLIKACIONE FORME ZA VIZU

3. ONLINE PLAĆANJE USLUGA

4. PRIPREMA PRATEĆE DOKUMENTACIJE

5. PROFESIONALNI PREVOD PRATEĆE DOKUMENTACIJE

6. PRETPROVERA LEGALIZACIJE

7. USLUGA DOSTAVE PASOŠA

8. NA ZAHTEV MOBILNA VIZA USLUGA

 

Vaše zadovoljsto je naša ambicija!

Naručite svoju Vizu

Kliknite za besplatan poziv

Imate pitanje?

Kliknite na dugme i pozvaćemo Vas. Naš savetnik je spreman da odgovori na sva Vaša pitanja o aranžmanima ili destinacijama koje Vas zanimaju. Molimo Vas, kliknite na dugme ispod i pozvaćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Ova usluga je potpuno BESPLATNA!

Pozovi me!