Vila Vassoni apartmani

  • 1200 od centra | 100 od plaže

Vila Vassoni

Popusti do 15% za uplate u celosti do 31.12.2019

 

OPIS SMEŠTAJA:

Za leto 2020. preporučujemo duplekse u vili Vassoni. Vila Vassoni se nalazi u mestu Glifa na svega 1,2 km od centra Barbata i na oko 100m od prelepe male i gotovo privatne plaže Glifa, gde je smeštena istoimena taverna čuvena po odličnim specijalitetima od svežih morskih plodova. Dupleksi vile Vassoni smešteni su u vrlo mirnom ambijentu okruženi zelenilom te ih preporučujemo ljubiteljima mirnog odmora. Idealni su za mnogočlane porodice ili veću grupu prijatelja. Ako ste umorni od gradske verve i tenzije koju nosi svakodnevnica, apartmani Vassoni su pravi izbor za Vas. Svi apartmani imaju velike verande sa nasteršnicom i prelep pogled na more, ostrvo Vido i Stari grad Krf, a uz pogled možete uživati u prirodnoj muzici ptica i zrikavaca. U dvorištu vile nalazi se i ozidani roštilj, veći ozidani sto, prostor za dečiju igru kao i privatni parking. Mesto Glifa se nalazi u podnožju planine Pantokrator i ima vrlo prijtnu klimu, a smatra se vazdušnom banjom zbog mešavine planinskog i morskog vazduha. 

  1/4 dupleksi sastoje se od dve spavaće sobe ,potpuno opremljene kuhinje, kupatila, velike terase sa direktnim pogledom na more, ostrvo Vido i grad Krf.  U jednoj sobi je francuski krevet i plafonski ventilator, a u drugoj sobi dva singl kreveta i klima uređaj. 

 1/5 dupleksi sastoje se od dve spavaće sobe,potpuno opremljene kuhinje, kupatila, velike terase sa direktnim pogledom na more, ostrvo Vido i grad Krf. U jednoj sobi su tri singl ležaja, u drugoj sobi se nalazi francuski ležaj i jedan singl ležaj. Obe sobe imaju plafonske ventilatore. 

 1/6 dupleksi sastoje se od dve spavaće sobe,potpuno opremljene kuhinje, kupatila, velike terase sa direktnim pogledom na more, ostrvo Vido i grad Krf. U jednoj sobi su tri singl ležaja (dva standardna kreveta a treći je samo niži ali standardnih dimenzija), u drugoj sobi se nalazi francuski ležaj i jedan singl ležaj. Obe sobe imaju plafonske ventilatore. 

 

Program putovanja

[+] Prikaži sve

1.dan - /KRF/

Dolazak na Krf. Ulazak u apartmane posle 14h.

2. dan - 10. dan / (15.dan) - /KRF/

Boravak u apartmanima na bazi najma.

11.dan / (16.dan) dan - /KRF/

Napuštanje apartmana do 9h. KRAJ PROGRAMA

Popularni aranžmani

Pročitajte više o destinaciji

Kliknite za besplatan poziv

Imate pitanje?

Kliknite na dugme i pozvaćemo Vas. Naš savetnik je spreman da odgovori na sva Vaša pitanja o aranžmanima ili destinacijama koje Vas zanimaju. Molimo Vas, kliknite na dugme ispod i pozvaćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Ova usluga je potpuno BESPLATNA!

Pozovi me!