Vila Margarita apartmani

  • 100 m od centra | 200 m od plaže

Vila Margarita

 Popusti do 15% za uplate u celosti do 31.12.2019

 

OPIS SMEŠTAJA:

 Za leto 2020. preporučujemo vilu Margarita, koju već pet godina imamo u našoj ponudi, sa velikim zadovoljstvom. Vila Margarita se nalazi ispod magistralnog puta u samom centru mesta Barbati. Na oko 200m je udaljena od prelepe i omiljene plaže kod lokalnog stanovništva koje provodi svo svoje slobodno vreme upravo tu, uživajući u kristalno čistom moru i prirodnom hladu maslina i eukaliptusa. Barbati se nalaze na 19km od grada Krfa. Ovo mondensko letovalište u podnožju planine Pantokrator okruženo je zelenilom i ima vrlo prijtnu klimu, a smatra se vazdušnom banjom upravo zbog mešavine planinskog i morskog vazduha. Vila Margarita svojim gostima nudi ugodan odmor u  apartmanima i dupleksima, od kojih većina ima pogled na more, ostrvo Vido i Stari grad Krf. 

 

1/2 apartman – poseduje potpuno opremljenu kuhinju, kupatilo, spavaću sobu sa dva standardna ležaja i terasu sa direktnim ili bočnim pogledom na more. Nalaze se na I i II spratu vile.

1/4 dupleks poseduje potpuno opremljenu kuhinju, kupatilo, dve spavaće sobe, predsoblje i terasu sa bočnim pogledom na more, pogledom na baštu i planinu Pantokrator. Nalaze se na I i II spratu vile.

1/5 dupleks poseduje potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, dve spavaće sobe, predsoblje u kome se nalazi jedan standardni ležaj i terasu. Sve terase imaju pogled direktno na more, ostrvo Vido i grad Krf.

  Vila Margarita u svom prelepom dvorištu ima i bazen sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni za naše goste.

  Dodatni sadržaj: Vila u svom prelepom dvorištu ima i bazen sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni za naše goste.

Program putovanja

[+] Prikaži sve

1.dan - /KRF/

Dolazak na Krf. Ulazak u apartmane posle 14h.

2. dan - 10. dan / (15.dan) - /KRF/

Boravak u apartmanima na bazi najma.

11.dan / (16.dan) dan - /KRF/

Napuštanje apartmana do 9h. KRAJ PROGRAMA

Popularni aranžmani

Pročitajte više o destinaciji

Kliknite za besplatan poziv

Imate pitanje?

Kliknite na dugme i pozvaćemo Vas. Naš savetnik je spreman da odgovori na sva Vaša pitanja o aranžmanima ili destinacijama koje Vas zanimaju. Molimo Vas, kliknite na dugme ispod i pozvaćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Ova usluga je potpuno BESPLATNA!

Pozovi me!