Knjiga utisaka

Dragi naši,

Na ovoj stranici možete ostaviti sve svoje impresije i sugestije u vidu komentara.
Komentare možete ostaviti ukoliko unesete svoje ime i Email adresu ili preko svog Facebook naloga.
Izvinjavamo se što komentari nisu u potpunosti otvoreni, već zahtevaju minimum podataka ali to je radi Vaše i naše bezbednosti.

Vaše Email adrese garantovano neće biti kompromitovane!
Love2Travel strogo poštuje Vašu privatnost!

Ukoliko unosite komentare preko forme koju smo obezbedili, oni neće biti objavljeni odmah već nakon što ih naš moderator odobri.
Upotreba uvredljivih reči i fraza nije dozvoljena kao i diskriminacija po bilo kom osnovu (verskom, rasnom itd.).
Ukoliko Vaš komentar sadrži linkove, oni će biti odstranjeni.
Love2travel Vam zahvaljuje na strpljenju i dobroj nameri da nam ukažete na eventualne propuste u radu kako bi unapredili nivo naše usluge! Za reči hvale, naravno, imate sav raspoloživ prostor! ;-)

Hvala Vam!

17.08.2019 od Ivana Zarić

Pozdrav. Bili smo u avgustu preko Love2travel u Sarm el Seiku u Egiptu. Bilo je odlicno. Smestaj i usluga fantasticni. Preporuka svima koji bi da se odmore u luksuzu. Hvala agenciji na preporuci.

15.08.2019 od Jelena Lakic

Vec dve godine koristim usluge ove agencije i sigurno cu nastaviti i dalje. Prezadovoljna sam organizacijom putovanja, ljubaznoscu i usluznoscu agenata. Iskrenost, srdacnost i otvorenost za svaki dogovor u cilju pronalazenja idealnog resenja za konkretnu situaciju su retkost. Hvala vam na svemu!

10.08.2019 od Aida

Sve pohvale agenciji. U roku od 15 minuta nasli su nam idealan aranžman po vrlo povoljnoj ceni u Bodrumu. Jako ljubazni i prijatni. Sve preporuke i za Bodrum i za agenciju.

30.05.2019 od Dragana Donevski

Mi u NovaLite-u godinama unazad organizujemo putovanja koja jačaju timski duh. Ta organizacija bi bila veliki i komplikovan posao da nismo našli optimalnog partnera koji nam pruža podršku i sigurnost pri organizaciji svakog od naših putovanja. Love 2 travel pozitiva tim u potpunosti opravdava svoj slogan kao i ime. Svoju ljubav prema putovanjima iz godine u godinu dele sa nama kroz realizaciju divnih aranžmana na fantastičnim destinacijama. Ove godine Berlin, a sledeće ko zna gde :). Veliki pozdrav od NovaLite

29.05.2019 od Mihajlo

Agencija od reči, pobrinuli su se za svaku sitnicu: odličan predlog hotela, sva dokumenta i poruke na vreme. Topla preporuka za izbor kad idete na odmor.

22.05.2019 od Daragana i Radoljub

Poštovani, Ovim putem želim da Vam iskažem veliku zahvalnost za besprekornu organizaciju i profesonalnost koju ste pokazali tokom našeg boravka na Krfu u vreme Uskrsa. Naime, od prvog trenutka polaska na put, Vaš predstavnik Uroš je pokazao takvu ljubaznost i profesinalnost koju ja, kao bivši oficir, nisam skoro doživeo. Svaka njegova reč, gest, ponašanje, objašnjenja o okolini kuda smo prolazili, o istorijskim činjenicama, staloženost i smirenost i kada je neko od nas pogrešio (zalutao) pa malo kasnio, sve je on to provukao kroz šalu tako da je u autobusu stalno bio prisutan smeh i veselo raspoloženje. Smejali smo se i njemu i onima koji su kasnili. Trebalo je doživeti njegovo recitovanje "Plave grobnice" na ostrvu Vidu, mogli ste čuti mušicu kako leti kakva je tišina bila dok je on kazivao stihove. Na kraju, prolomio se gromki aplauz a velikom broju prisutnih su potekle suze na oči, pa i meni. Za svakoga je imao razumevanja, pa i za kolege iz drugih agencija koji su preko reda ulazili u brod, itd. Niko se ni od nas nije bunio, gledali smo u njega kao u boga. Još jednom, sve reči pohvale Vašoj agenciji a posebno Urošu. Takodje, moramo pohvaliti i vozače koji su bili savršeni i koji su izjavili da ne pamte tako dobru i veselu grupu kao našu. Sve pohvale i njima. Na kraju, dobili su aplauz od nas. Želimo Vam sve najbolje. Dragana Obrenović i Rodoljub Novaković iz Smedereva. Srdačan pozdrav

13.05.2019 od Sandra

Vratili smo se iz Maroka sa sjajnim utiscima, divno smo se proveli. Sve zasluge i pohvale dvojcu Aleksi i Urošu (i srpskom bratu Rašidu) za perfektnu organizaciju, odlicne preporuke i lepu energiju. : ) Vidimo se u nekom novom, uzbudljivom aranžmanu. Pozdrav od cetverca : ) Love to travel with Love2travel

06.05.2019 od Ana

Predivno individualno putovanje u Pariz i Disneyland u organizaciji Vase agencije. Apsolutno ispostovano sve sto je dogovoreno , super pozicije hotela. Sve pohvale, do sledeceg putovanja....??

24.04.2019 od Jelena Perović

Za nezaboravno putovanje u Maroko veliku zahvalnost dugujemo agenciji Love2Travel, svim njenim članovima a posebno Urošu, koji su od 00 do 24 ljubazno odgovarali na sva naša pitanja i koji su se trudili da se na putovanju osećamo bezbedno. Hvala za savršeno organizovano putovanje! Pozdrav iz Pančeva do nekog sledećeg putovanja. Jelena i Marijana

24.04.2019 od Mirela Fazlić

Za predivne utiske i još ljepša sjecanja sa Malte veliku zahvalnost dugujem cjelokupnom timu Love2Travel agencije. Izuzetna profesionalnost i ljubaznost dovoljna su preporuka za sve one koji se dvoume po pitanju korištenja usluga agencije. Još jednom hvala Mariji, Urošu i Aleksi.... i naravno veliki pozdrav iz Sarajeva!


Kliknite za besplatan poziv

Imate pitanje?

Kliknite na dugme i pozvaćemo Vas. Naš savetnik je spreman da odgovori na sva Vaša pitanja o aranžmanima ili destinacijama koje Vas zanimaju. Molimo Vas, kliknite na dugme ispod i pozvaćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Ova usluga je potpuno BESPLATNA!

Pozovi me!