Knjiga utisaka

Dragi naši,

Na ovoj stranici možete ostaviti sve svoje impresije i sugestije u vidu komentara.
Komentare možete ostaviti ukoliko unesete svoje ime i Email adresu ili preko svog Facebook naloga.
Izvinjavamo se što komentari nisu u potpunosti otvoreni, već zahtevaju minimum podataka ali to je radi Vaše i naše bezbednosti.

Vaše Email adrese garantovano neće biti kompromitovane!
Love2Travel strogo poštuje Vašu privatnost!

Ukoliko unosite komentare preko forme koju smo obezbedili, oni neće biti objavljeni odmah već nakon što ih naš moderator odobri.
Upotreba uvredljivih reči i fraza nije dozvoljena kao i diskriminacija po bilo kom osnovu (verskom, rasnom itd.).
Ukoliko Vaš komentar sadrži linkove, oni će biti odstranjeni.
Love2travel Vam zahvaljuje na strpljenju i dobroj nameri da nam ukažete na eventualne propuste u radu kako bi unapredili nivo naše usluge! Za reči hvale, naravno, imate sav raspoloživ prostor! ;-)

Hvala Vam!

26.12.2023 od Jelena Petrovic

Nezaboravno putovanje na Maltu u decembru! Smestaj blizu mora pružio je mogucnost za predivne duge setnje sa bajkovitim pogledom na more, a izleti su dodali dozu avanture. Agencija Love 2 Travel pružila je besprekornu organizaciju i aranžman, a obilazak atrakcija bio je pravo otkriće. Zaista predivno iskustvo! Usluga agencije je za svaku pohvalu!

07.12.2023 od Radivoje Peca Petrovic

Naša porodicna poseta Lisabonu u savrsenoj organizaciji ove agencije funkcionisala je besprekorno i ostace nam u najlepsem secanju. Od dogovora sa Marijom, preko obezbedjivanja prevoza, transfera i smestaja, do boravka u samom gradu Lisabonu i obilasku proslo je bez ikakvih stresova i problema, sto u Srbiji nije uvek slucaj. Zato topla preporuka da svoje poverenje poklonite agenciji Love2travel, tim pre što se sa njima putuje po cenama 20-tak odsto nizim u odnosu na druge.

30.11.2023 od Milorad Azlen

Proveli smo 10 prelepih dana u Barseloni i Madridu, u sjajnoj organizaciji Marije i Uroša. Dobri hoteli na odličnim lokacijama. Marija i Uroš su uspeli, iz Srbije, da nam reše problem na koji smo naišli tuđom greškom, u roku od 15 minuta. Pravi profesionalaci. Preporuka svima da putuju preko Love2travel.

26.11.2023 od Dijana

Savršena organizacija i ljubaznost. Nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za Love 2 Travel.

20.11.2023 od Milorad Kondic

Porucio bih svakome ko ima priliku i mogucnos da ode,na ostrvo Lancerote i da osjeti i vidi tu ljepotu i cari ostrva i odgovornost i korektnost agencije i gosp.MARIJE..Kada god mi se ukaze prilika samo cu sa njima da pravim aranzmane.POZZ.

16.03.2023 od Marina Buha

Drago mi je da postoji ovakvo mjesto,pošto Uroš ,iz ove agencije ,je osoba,stvorena za ovaj posao,kao da ima decenije staža u turizmu .Pozitivna,empatična osoba,spremna pomoći,potruditi se,dati savjete ,a razumije se u posao ! Iznad svega jedna "osvježavajuća" osoba,na žalost ,rijetka u današnje vrijeme. Sve preporuke Svaka čast!

03.10.2021 od Boban Suljić, Goran, Ljilja, Goca i Petar

Love2travel vode zaista divni ljudi koji na sve načine pokušavaju da vam ulepšaju letovanje. Bili smo preko njihove agencije na Krfu 2017. godine i sve što su nam omogućili da doživimo je nešto najlepše što se može zamisliti. Svake godine putujemo ali samo smo sa njima doživeli ovako nešto lepo i za pamćenje. Hvala Urošu na svim informacijama koje nam je pružio. Hvala mu za sve emocije koje nam je darovao i od nas izmamio i smeh i suze. Hvala mu za nesvakidašnji doživljaj plave grobnice, njegovog umetničkog recitovanja, crvenih ruža, pesme. Da zaključim samo da naziv agencije nije fraza već zaista ljubav, jer samo ona može da pruži divne i nezaboravne dane koje smo proveli sa njima.

17.03.2020 od Tanja Pavlovic Krizanic

Putovanje u London nam je bilo drugo putovanje sa Urošem i Love2Travel. Prvi put (Pariz pre tri godine) je bilo sjajno, drugi put, ako je uopšte moguće, još i bolje. Sve dogovore oko putovanja i dostavljanje dokumentacije za britansku vizu kćerka i ja obavile smo mejlom i telefonom, Uroš je bio dostupan uvek i u svakom trenutku za pomoć, podršku, savet. Nekoliko dana pre roka za dostavu pasoša (za potrebe viziranja) ustanovila sam da mi pasoš ističe u aprilu - Uroš je i tu bio za nas da ponudi savet i obezbedi dokumentaciju za urgentno izdavanje pasoša. Pasoš sam vadila u nedelju uveče (Ljermontovljeva) i tada mi je službenik na pasoškom odeljenju rekao da mi je uz priloženu dokumentaciju (naravno!) potreban još jedan papir - dokaz iz agencije da sam platila aranžman. Uroš mi je poslao skenirani dokaz o uplati istog trenutka kada sam ga pozvala - dakle, u nedelju uveče. Putovanje je posebna priča - bili smo "ušuškani" i sigurni sve vreme puta, hotel je bio sjajan - nikakav luksuz, ali veoma čist, sa toplim sobama, pristojnim dorčkom i u samom centru Londona - na Russel square-u, u divnom, starom, univerzitetskom delu grada, odmah pored Britanskog muzeja i na 5 minuta od Oxford street-a, glavne trgovačke avenije Londona. Obezbeđeni vodič je bio odličan, mada kćerka i ja volimo da same istražujemo gradove koje posećujemo, tako da nismo išle u razgledanje sa grupom. Od sveg srca preporučujemo Love2Travel, malu, hrabru, nezavisnu agenciju koja se bori u konkurcenciji sa lavovima i pobeđuje kvalitetom, posvećenošću i pravom brigom i pažnjom za svoje putnike. Puno pozdrava za Uroša od Teodore i Tanje

22.01.2020 od Zoran Milivojević

Španija, Valensija 1.-6. januar 2020. godine Verovatno jedan od najlepših gradova u kome sam bio, a bio sam u mnogim. Obavezno posetite grad umetnosti i nauke koji se nalazi u isušenom koritu reke. Restorani i kafići standardno dobri, gradska pijaca odlična. Smeštaj u Hotelu Eurostars Acteon na očekivanom nivou po vrlo pristupačnim cenama.

22.01.2020 od Zorica Milikić

Veliku zahvalnost na profesionalnosti ličnom zalaganju,dugujemo našoj dragoj Love2travel agenciji,-za besprekorno organizovano individualno,novogodišnje putovanje u Berlin! Poseban naklon Urošu za nesebičnoj pomoći oko transfera a naročito na šarmantnoj poruci dobrodošlice koja nas je dočekala u hotelu. Ako ste u nedoumici gde na odmor,naročito ako ste vremenski ograničeni topla preporuka za tim agencije Love2travel. Već treći put smo se uverili da su zaista jedinstveni i svima ih iskreno preporučujemo. Veliki pozdrav,Zorica i Zoran Milikić


Kliknite za besplatan poziv

Imate pitanje?

Kliknite na dugme i pozvaćemo Vas. Naš savetnik je spreman da odgovori na sva Vaša pitanja o aranžmanima ili destinacijama koje Vas zanimaju. Molimo Vas, kliknite na dugme ispod i pozvaćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Ova usluga je potpuno BESPLATNA!

Pozovi me!