Akritas Ev Zin Villas&Suites 4*

CENA NA UPIT

Smeštajni objekat Akritas Ef Zin Villas & Suites nalazi se u mestu Paliuri na Halkidikiju, u regiji Egejska Makedonija. U ponudi ima sezonski bazen na otvorenom i saunu. Besplatan WiFi dostupan je u svim prostorijama.

 Pojedine smeštajne jedinice poseduju flat-screen TV sa satelitskim kanalima i DVD plejer. Neke smeštajne jedinice imaju kuhinju sa mašinom za pranje sudova i rernom. Svaka smeštajna jedinica uključuje kupatilo sa kadom ili tušem.

Smeštajni objekat Akritas Ef Zin Villas & Suites ima i terasu. Gosti mogu obedovati u restoranu u sklopu objekta. Ponuda objekta obuhvata i mini-market.

Objekat nudi besplatnu uslugu prevoza do 7 različitih plaža na poluostrvu Kasandra. U objektu možete iznajmiti automobil i bicikl, a okolina je pogodna za vožnju bicikla. Termalna kupatila Aja Paraskevi nalaze se na 6 km, a Međunarodni aerodrom Solun Makedonija na 84 km od objekta.

Takođe je savršeno za putovanje sa klincima.

www.akritasefzin.com

Popularni aranžmani

Kliknite za besplatan poziv

Imate pitanje?

Kliknite na dugme i pozvaćemo Vas. Naš savetnik je spreman da odgovori na sva Vaša pitanja o aranžmanima ili destinacijama koje Vas zanimaju. Molimo Vas, kliknite na dugme ispod i pozvaćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Ova usluga je potpuno BESPLATNA!

Pozovi me!