London Avionom

 • 100 od centra |

London Avionom 

grupno putovanje sa vodičem!

Upoznajte sve tajne Londona sa iskusnim LOVE 2 TRAVEL timom!

već od: 867€ 

TERMIN GRUPNOG POLASKA:

21.11.2023 - 28. 11. 2023

8 DANA / 7 NOĆI

 

... Putujte gde vas srce vodi ...

Individualna putovanja za London avionom u terminima po Vašoj želji tokom cele godine !!!

  

London Mnogim delovima prestonice udahnut je novi život. Napuštena elektrana postala je galerija Tejt modern, a katedrala Svetog Pavla je izglancana da bi pokazala svoju prelepu fasadu od sivog kamena. Metro linija Jubilej (Jubilee) i novi Milenijumski most na Temzi umnogome olakšavaju posetu. Oni su i ubrzali oživljavanje Londona od Doklandsa sve do Vestminstera, a naročito na Saut Benku, koji je ponovo postao deo centralnog Londona. U međuvremenu, u toku je veliko preuređenje u područjima Pedington i Kings Kros. Za Olimpijske igre 2012, najistočniji deo Londona preuređen je i potpuno osvežen. Sve ove promene nisu ugušile veličanstvenu istoriju Londona, dugu dve hiljade godina. Posetioci i dalje mogu da lutaju jednom od najuglednijih britanskih srednjovekovnih tvrđava – Londonskim tauerom – ili mogu da posete pravu kraljevsku kuću – Bakingemsku palatu. Isto tako, mogu da prave piknik u nekom od parkova ili da krstare Temzom, da se podsete vremena kad je reka predstavljala kičmu Londona i stignu do njegove velike luke. Iako cene svoje kvalitetno pozorište, besplatne posete muzejima, velike građevine i udobnu tradiciju, sami Londonci znaju da se žale na sve ostalo, od užasno visokih troškova stanovanja i života do lokalnih poreza i povlačenja iz upotrebe čuvenih crvenih dabl – deker autobusa (Routemaster). Istina, svesni su da žive u najpoznatijem i najživljem gradu na svetu. Teško je nadmašiti London, političku, finansijsku i umetničku prestonicu Britanije. Sve što biste ikad mogli da poželite je ovde.. Na vama je samo da to prihvatite i uživate.

Program putovanja

[+] Prikaži sve

1. dan – / Beograd - London /

Okupljanje grupe na aerodromu "Nikola Tesla" 2h pre leta. Direktan let do Londona kompanijom Air Serbia. Poletanje u 10:20h. Sletanje na aerodrom London Heatrow u 12:20h. Organizovan transfer do hotela, uz kraći panoramski obilazak u pratnji vodiča koji će dati osnovne informacije o kraju u kom se hotel nalazi. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

2. dan - / London /

Doručak. Okupljanje grupe i polazak u upoznavanje jednog od najuzbudljivijih gradova na svetu! Obilazak je planiran na način kako se najbolje upoznaje grad, peške, najstarijim metroom na svetu i crvenim dabldekerima. Obilazi se Londonsko sedište monarhije i radnog mesta kraljice: Bakingemska palata. Šeta se kraljevskim parkom pa pored Parlamenta, dalje poltičkom ulicom pored Downing Street do Trga Trafalgar i naravno obavezno fotografisanje se sa najopasnijim lavovima u Londonu :) Pauza za ručak, vodič će predložiti mesto. Posle osveženja i kraćeg odmora, šetnja se nastavlja preko Temze do London Eye-a. Pogled s divovske panorame je nezaobilazan deo posete Londonu. Šetnja uz Temzu. Povratak u hotel u popodnevnim časovima. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan – / London /

Doručak. Okupljanje grupe i pbilazak istočnog dela centra Londona. Koristi se javni prevoz. Katedrala Sv. Pavla je remek delo iz 18.veka i dominira gradom, biznis centar gde se između banaka nalazi trezor sa nacionalnim zlatom. Šetnja kroz skrivene vrtove grada, obilazak hiljadu godina stare tvrđave The Tower simbol Londona, Tower Bridge. Nakon obilaska pauzu za ručak. Zatim šetnja uz Temzu i u delu gde je Šekspir pio pivo. Upoznavanje sa pričom o crvenim telefonskim govornicama i galerijom Tate Modern i šta imaju zajedničko. Šetnja se nastavlja preko Milenijumskog mosta nazad na severnu stranu Temze. Povratak u hotel. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

4. dan – / London /

Doručak. Dan za otkrivanje blaga koja se nalaze u mnogim muzejima. Prva stanica je British Museum gde se mogu čuti mnoge zanimljivosti, kako su se dešifrovale hijeroglife, zašto se Atinski Parteneon zatekao u Londonu, kako su Egipćani mumificirani, a šta se u isto vreme događalo u Britaniji. Nakon posete muzeju i pauze za ručak moguće je organizovati izlet brodom do Greenwicha. Nekad ribarsko selo i sedište kraljevske mornarice, danas mami muzejima, tržnim centrom i nultim meridijanom. Pogled sa vrha Greenwicha je veličanstven, i samo još jedno drugo lice Londona. Povartak u hotel i slobodno vreme za uživanje i individualno razgledanje Londona. Noćenje.

5. dan – / London /

Doručak. Odlazak u muzejsku četvrt Kensington. Obilazak muzeja Natural History Museum, V&A muzeja, Science Museum. Vreme za šoping - Oxford ulica čeka! Povratak u hotel. Noćenje

6. dan – / London /

Doručak. Poludnevni obilazak Stonehenge. Po povratku odlazak u Covent Garden, vreme za šoping :) Povratak u hotel. Noćenje.

7. dan – / London - Beograd /

Doručak. Dan za individualne aktivnosti. Noćenje.

8. dan –/ London - Beograd /

Doručak. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Direktan let do Beograda kompanijom Air Serbia. Poletanje u 13:20h. Sletanje na aerodrom "Nikola Tesla" u 17:00h. KRAJ PROGRADA

Razne informacije

[+] Prikaži sve

U cenu paketa je uključeno:

 • Avionski prevoz na relaciji Beograd – London – Beograd direktnim letom sa uključenim svim aerodromskim taksama;
 • Smeštaj na bazi 7 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* koji se nalazi u centralnom delu Londona, na odličnoj lokaciji u standardnim dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama ili sličnom hotelu iste kategorizacije i lokacije;
 • Povratni transfer aerodrom - hotel - aerodrom u Londonu ;
 • Pratilac - vodič grupe tokom celog putovanja;
 • Troškove organizacije putovanja;
 • Odlazak u Stonehendge.
 • Ručni prtljag do 8kg ukupnih dimenzija 115cm;

U cenu paketa nije uključeno:

 • Putno osiguranje koje se može ugovoriti preko naše agencije;
 • Troškove usluge agencije i apliciranje za vizu online – 250 eur po osobi;
 • Individualne troškove putnika;
 • Veliki prtljag do 20 kg – 120 eur;
 • Lokalne turistačke takse, plaćaju se na recepciji hotela;
 • Izleti i ulazinice na destinaciji: Znamenitosti Londona – oko 40 eur; London Eye - oko 35 eur;

Način i uslovi plaćanja:

 • U dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po srednjem kursu NBS, isključivo uplatom na račun agencije;
 • 50% od celokupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pred putovanje;

Napomena:

 • Love 2 Travel zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

Naši predlozi smeštaja:

Norfolk Plaza

Usluga: Noćenje sa doručkom

Pogledajte detaljnije

Popularni aranžmani

Pročitajte više o destinaciji

Kliknite za besplatan poziv

Imate pitanje?

Kliknite na dugme i pozvaćemo Vas. Naš savetnik je spreman da odgovori na sva Vaša pitanja o aranžmanima ili destinacijama koje Vas zanimaju. Molimo Vas, kliknite na dugme ispod i pozvaćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Ova usluga je potpuno BESPLATNA!

Pozovi me!